Flytta ut

Flytta ut

Om du får ändrade bostadsbehov och bestämmer dig för att flytta, kontakta oss i god tid. Vi kanske har en annan lägenhet att erbjuda dig. Säg upp lägenheten skriftligen genom att fylla i baksidan på ditt kontrakt och lämna in till oss. Uppsägningstiden är tre hela kalendermånader. Om ni önskar byte av lägenhet eller hyra ut i andra hand är det viktigt att ni kontaktar oss för godkännande.

Tips inför flytten

Flyttstäda

Glöm inte städa ur vinds- och källarförråd.

El

Uppsägning av elabonnemang ordnas av oss om man har Eon som elbolag. Har man valt annat elbolag måste man själv ta kontakt med dem för uppsägning.

TV

Digitalbox och tillhörande fjärrkontroll och anslutningskablar skall sändas tillbaka till leverantören. Tag kontakt med dem i god tid före avflyttning för information om detta och uppsägning av avtal.

Nycklar

Nycklarna ska lämnas in senast klockan tolv på avflyttningsdagen. Kontrollera att du har alla nycklar som du kvitterat ut, i annat fall debiteras du för låsomläggning. Det gäller nycklar till lägenheten, såväl som nycklar till andra utrymmen som tvättstuga, garage, förråd etc.

Grovsopor

Grovsopor lämnas direkt till soptipp/avfallsstation. De får absolut inte lämnas kvar i lägenheten eller ställas i soprum och förrådsutrymmen.